tisdag 7 september 2010

Jea goes wild and crazy, så även Kungen...

Idag tänkte Jea att hon skulle handla en bikiniöverdel. Det är september och då borde man kunna göra ett klipp då själva badsäsongen är över.
Konstigt tänker ni badar hon med rumpan bar?
Näääärå, det gör jag då rakt inte men jag har redan tre underdelar och två överdelarna, men överdelarna börjar bli slitna och uttänjda. Jea är som lite tyngre upptill än nedtill.
Märkligt men sant.
Just detta fenomen ställer till en del trubbel när man ska shoppa bikinis. Jea måste hitta affärer som säljer överdelar för sig och underdelar för sig. Dessutom måste det finnas överdelar som är mycket mindre i omfång än i det som putar ut där fram. Och det är inte det lättaste.
(tänk att det finns människor som betalar för att opererar sig för att få Jeas storlek, de kan inte ha kollat upp utbudet eller rättare sagt bristen på utbud i denna storlek...)

Sagt och gjort, Jea drar iväg för att fynda en svart överdel. Väl i butiken så lyser rean med sin frånvaro, inte en endaste liten krona billigare. Men Jea är nu fast besluten att handla denna överdel som borde ha inhandlats redan i våras. Och Jea hittar den, i rätt märke (samma märke som de svarta underdelarna hon har hemma.)
Jea är inte så färgglad av sig, hon vill ha enfärgat svart, blått eller något annat diskret på badstranden, så att man inte drar blickarna åt sig...
Bäst hon står där flyger fan i Jea och hon känner sig lite wild and crazy, här jädrans ska det handlas tänkte hon. Får man inte handla billigt så vill man åtminstone handla MÅNGA. Vad logiken i det låg vet hon fortfarande inte, men så blev det. Och färgglatt blev det. Hujedanimej.


Sedan kände hon också att den där Didrikson. Han har det nog lite knapert han, och behöver sponsras med några tusenlappar. Så då inhandlades det ny vintermundering både till Jea och Max.

Men Dino då? Varför skrivs inget om honom undrar ni nu.
Tyvärr händer inte så mycket i Dinos värld just nu då han är lite konvalescent och vilar sig i form.
Eller hum... BORDE vila, om man säger...;

6 kommentarer:

Lena & tussarna sa...

Nu har jag missat något !!
Vad har Kungen Dino råkat utför eftersom han bär tratt?

Krya på dig Dino säger tussarna!

Bitte sa...

Väl schåppat, Jea! Och kan du inte välja när/om nästa badsäsong kommer så kan du ha alla på en gång för dom matchar ju varandra också. Och visst blir man uppiggad av att SPENDERA MERA! Sen kunde man kanske ha önskat en bild på de omskrivna behagen (i bikiniöverdel, alltså) men man kan väl inte få allt, som vanligt.
Kungen verkar ju 1) ha kryat på sig ...eh, hiskeligt och 2) förlikat sig med tratten. Nu gick det lite fort i svängarna men jag tror nog att han KLÄR i den också.

Jea sa...

Lena; Vi tackar för påkryningarna, som du ser mår han helt ok. :)

Bitte; Alltså, njaaaa, njäää det blir inga fler bilder på Jeas kroppsdelar på ett tag. Jea har fått MÅNGA kommentarer om de två bilderna jag satte in på mig. "Det där är inte du, du ser så allvarlig och stram ut på korten, nej du skrattar alltid, skratt kort ska du sätt in!" m.m. Tror inte jag vill ha åsikter även om behagen... Men visst matchade de, det var liksom hela poängen. :)
Och såklart klär en skönhet i allt, apråpå tratten. :)

Larsson sa...

Jag tycker såhär;
1) Kungen borde få en tratt i turkos. Oooh, så vackert mot hans svarta hårsvall.

2) Du skulle ha köpt en överdel i trattens transparanta material.
Oooh, så osv osv osv ;)

Jea sa...

Larsson; Normalt brukar jag tycka att du har så bra idéer, men denna gång... Njaaa, njäää igen liksom...

Kabby med kulor sa...

Tjenare Kungen!
Jag skickar gladeligen över min tratt till dig om du vill byta, den är kanske inte helt turkos, men nästan...