söndag 28 november 2010

Adventsmys

Adventsstaken lyser i fönstret, ut på den snöiga adventshunden som njuter av kylan.


Den stora handmålade kulan hänger i fönstret


Och snön ligger som ett fluffigt täcke utanför köksfönstret och lyser upp utomhus.


Adventstid är det bästa med julen! :)

6 kommentarer:

Anki och tjejerna sa...

Vill bara å det bestämdaste säga att Jea inte kan hundspråk! Alltså, Kungen ligger inte och njuter av kylan, han säger : "Där inne har de mysigt och kosigt, härute ligger man som förvisad!" så det så!!!!!
Tycker det är synd att en Kung ska bli behandlad som en simpel bonnlurk *hrmph*

Bitte sa...

Jea, det är ingen som sätter upp adventsstakar i våra fönster! Ingen som kular till det. Ingen som trynar i snön heller, när jag tänker efter. Så hos oss är det liksom inte advent alls. Därför undrar jag (lite försiktigt bara): kan Briarden och Beardisen och jag få flytta in hos er under advent? Vi ska verkligen inte vara till besvär; vi äter tixempel inte lunch utan nöjer oss med frukost och middag. Och pepparkakor. Vad säger du – vi kan komma redan till helgen faktiskt för vår tävling blev inställd på grund av väder (skåningar är en pjåskigt släkte).

Jea sa...

Tssss, Anki, mig lurar du inte. Du har en lappfjant själv så jag VET att du VET att han hellre ligger där än är inne! :)

Bitte; Du är välkommen både att tryna i snön och kula till det i KungDinoLand! Och lunchen, det är väl pepparkakorna det?! Med glögg till såklart, för Jea ÄLSKAR Glögg! :)

Anki och tjejerna sa...

Nu har jag talat med Kunga-ombudsmannen. Han kommer att hjälpa Kung Dino med en stämning och ett rejält skadestånd för som han sa "Rutten förvisning till trapp i kyla- medan värme och adventsmys pågick i stugan!" HA! Lagom till jul ska Dino ha sina pengar tror ombudsmannen. Lappfjant och lappfjant, här snackar vi royaliteter! =O)

lena.mattsson@bktv.nu sa...

Charlie ligger gärna ute och låter det snöa över honom medan Ennio ligger och myser framför kaminen!!
Så kan det också se ut hos en "lappfamilj" :)
Härlig kula du har i fönstret!

Anonym sa...

Håller med Adventstiden är sååå mysig!!
Dino ser så ensam ut där på bron... Han viska till mig att han ville ha en chokladbrun kompis från Bredbäck // Kram