fredag 26 november 2010

Fredagshångel

Jea anländer 06.00 till jobbet. Fruktleveransen kommer och det sedvanliga småsnacket om vädret startar.
Brrrr kallt, fast ljust och fint med snön konstateras.

Jea tillägger att ett extra plus är det att hunden inte blir så skitig.
Då kläcker chauffören det, det han av någon outgrundlig anledning inte berättat om.
Det att han har med sig sin BOXER i lastbilen när han jobbar. Och det säger han NU!?!? Han har levererat frukt hos oss LÄNGE!!!

Jeas annars rätt små ekorrögon blir rätt stora av förvåning över hur han varit tyst om en sådan sak?! Jea som fortfarande identifierar sig själv som en boxermänniska trots att hon bytt ras.

Jea klättrar upp på lastbilens passagerar sida och öppnar dörren. Och där ligger han. Denna perfekta varelse. Och som för att strö lite extra salt i såren har han exakt den rätta färgen som går åt så mycket rött det nu bara går. VILKEN SNYGGING!

Herr Boxer, som som bäst sover sin skönhets sömn, tittar upp lite yrvaket på Jea.
Jea utbrister "ÅHHHH! Får jag en puss!"
Och eftersom Herr Boxer är just en Boxer, så bangar han såklart inte på att hångla med en vilt främmande människa som plötsligt rycker upp dörren sådär på morgonkvisten.

Chauffören tar det hela med ro. HAN FÖRSTÅR. Äger man en Boxer är detta vad man ibland får vara med om.
Han skrattar lite och säger; "Ja... Det finns hundfolk. Och sedan finns det Boxerfolk... :)"

Herr Boxer i det svaga lyset från lastbilens förarhytt♥♥♥

3 kommentarer:

Krutrut-Lisa sa...

Åh en sån fining. Han ser ut som Walter från deras W kul. Om jag inte missminner mig såg en hane ut så med den teckningen där...
Hoppas ni får en fin adventhelg!

KRAM LISA

Anki och tjejerna sa...

Han kunde väl räkna ut att Jea skulle lura sig in i hytten och låta frukten förfrysa, jo jo men nu är det kört serru. Från och med nu kommer Jea att rycka upp dörren och hångla vare sig det är fredag el ej och den stackars schaffisen drömmar om att hinna jobba färdigt innan passet är slut är nu endast blott just det- en dröm! =O)

jea sa...

Hahaha! Anki, om du visste hur rätt du har. Jag sa t.o.m. till chauffören; "Bara så att du vet, det kommer att ta tid för dig att lämna frukt här fortsättningsvis!"
Och jorå, det förstod han... :)