tisdag 18 januari 2011

Ett låtsas inlägg om; Att sluta snusa

Hussen har slutat snusa. (kom nu ihåg att ni INTE har läst det här, då han helst inte vill förekomma i bloggen)
Det var inte p.g.a ett moget och eftertänksamt beslut han gjorde det, utan i ren ilska över att det snus han provade att göra själv inte blev bra.
Jag måste säga att han har klarat det anmärkningsvärt bra sådär efter drygt 30 års snusande, också PANG! slutade han.

Nu var det egentligen inte det jag skulle berätta om, utan om en kund som handlar hos mig.
Vi kan kalla honom Lasse och låtsas att han är en norrländsk ståuppare/komiker. (men vi bara låtsas, Jea skulle såklart ALDRIG hänga ut varken kunder eller kändisar i sin blogg... ;))
Av någon anledning kom vi in på att sluta snusa.
Då berättade Lasse om sin kompis Ronny (vi kan låtsas att även han är en norrländsk komiker och heter Ronny, men det har Jea ALDRIG påstått, hon bara låtsas...)
Hur som helst; Lasse kommer hem till Ronny (och detta berättas på sjungande norrländska och yvig gester, som tyvärr inte kan återges i text...) "Å där sitter Ronny på sin spark i trädgården och bara stirrar framför sig. Och han tycker att livet känns helt tomt, som om livet inte riktigt var värt att leva. Han tyckte att det kändes som om han var i badrummet och försökte gång, på gång, på gång, hänga upp handduken - men det fanns ingen krok att hänga den på...."

Detta berättade Jea för hussen när hon kom hem, och han förstod honom PRECIS. :)

(Och bara så ni vet så är denna Lasse otroligt rolig och trevlig privat, alltid på ett strålande humör. En riktig favvo kund! :) )

Inga kommentarer: