torsdag 20 januari 2011

Indian Jea



Min kära vän "mön" (Snufus rymmares matte) önskar sig idag på sin födelsedag en bild på Jea utklädd till indian.

Grattis Mön!!!

9 kommentarer:

Bitte sa...

Men alltså, jag får ju hålla med: du klär verkligen i ditt indianska jag. Mycket bättre än i burka, t ex. Vore synd att låta Twitter äta upp dej. Men jag måste fråga: är det så där du ser ut hemma, istället för morgonrock eller jeans eller sånt som vi andra har? Är det istället för hembygdsdräkt, kanske? Är det dina jobbkläder? Lite konstigt är det, faktiskt.

Jea sa...

Konstigt? Nu förstår jag inte vad du menar?!
(ok då, du får väl en förklaring till utstyrseln då; Max hade cowboy och indian kalas och Jea var lekledare. Ensam indian bland typ 10 små indiankillar som sköt hejvilt med sina knallpulverpistoler. Det var roligt så länge det varade, men ganska skönt när det var över, om man säger... ;))

Jea sa...

10 COWBOY killar menar jag förstås...

Bitte sa...

Hur många sköt du då? Och vad sa Kungen? Och vad har man för tårta på indiankalas?Vad leker man för lekar. Och framför allt: VARFÖR VAR INTE VI BJUDNA?

Undrar Bitte, Cirkus & Twitter

Larsson sa...

Här vill jag också vara med och undra. Varför man inte blev bjuden, alltså.
För det vill jag bara säga, jag är en hejare på cowboy & indian. För att inte tala om totempåle och westernpålle! Och när det kommer till skjutning har jag en träffbild som skulle göra Lucky Luke grön av avund!!

Jodåsåatt...

Jea sa...

Alltså. Nu börjar jag känna att jag nog måste styra upp detta med ett Cowboy och indiankalas för mina bloggvänner.
Eftersom jag på förra kalaset var ensam indian, skulle jag vilja ha sällskap denna gång. Men jag behöver bara ett par till i mitt lag. (ja annars kommer det att bli utklassning...)Vad sägs om jag tar Cirkus och Ymer i mitt lag så kör vi 3-kamp mot alla er andra. (Dino vill vara i Twitters lag har han meddelat, den däringa Cirkushunden har han för mycket respekt för...)
Grenarna är (precis som på det förra kalaset); Guldvaskning i sandlåda, pilbågsskytte och kast med cowboyboots.
Nå vad tycks?

Bitte sa...

Vi är på!

Larsson sa...

Klart Ymer kan vara i ditt lag men jag varnar dig; han är en riktig liten FUSKIS!!

Hur dax ska vi komma?

Jea sa...

Det gör inget om han fuskar, så länge det är till vårt lags fördel. Jag ska vara domare så hans fusk kommer att ses mellan fingrarna på... ;)
När, när, när... Hum... måste ta fram min nyaste och finaste almanacka och titta när det passar! :)