söndag 18 april 2010

Smådamsbesök

Idag har vi haft besök av en liten 5-årig tjej. En mycket söt och kavat sådan, som gärna gav Dino Frolic. Eller Pluto som hon kallade honom... Efter att först meddelat att hon tyckte att han borde heta Alexander för det är MYCKET finare! ... fniss...



Alla barn älskar att få Dino att göra cirkuskonster och rulla är nog det populäraste tricket.
(filmat med mobilkamera därav den dåliga kvalitén) Men lite kladdigt tyckte hon att det var att ge Dino godis...



Jag måste säga att det var underhållning på hög nivå att umgås med Felica.
Vi gick en liten promenad och Dino stannade och pinkade ett par gånger längs ett vattenfyllt dike. Felica tittade storögt ned på vattnet och undrade om Dino kissat där många gånger?!

När vi kom hem visade jag att vi hade en hunddusch där vi spolar av Dinos tassar när det är lerigt ute. "Här brukar Pluto kissa!" sa Felicia bestämt. Nä sa jag han kissar ute. Men se där gav sig inte den lilla damen, hon var helt övertygad om att Dino iallfall kissade i duschen ibland. För det brukar faktiskt hon göra ibland. Sådetså!

Ett par timmar efter att de åkt ringde hussen för att prata med Felicias pappa. Det var hon som svarade och hon ville prata med hunden.
Hussen försökte förklara att det inte går, hundar pratar inte i telefon. Men Felicia stod på sig för han kan faktiskt säga voff,voff.
Nu är hussen inte i vanliga fall en sådan man som spelar med och går ner på ett barns nivå, men Felica var så envis så hussen blev tvungen och försökte sätta luren mot Dinos öra flera gånger. Själv tjöt jag av skratt med tårarna rinnande. Felicia vägrade nämligen att hämta sin pappa förrän hon hade fått pratat med hunden. :D

7 kommentarer:

Kabby och Nemi sa...

Den tösen kommer gå långt! (Bara hon slutar erkänna att hon kissar i duschen.)
Alexander är inget dåligt namn, en stor härförare och antagligen lika stor förförare (fast han behövde nog inte ens bry sig om att förföra eller fråga innan han slog till), klart värdigt en kung!

Jea sa...

Hon har sagt så mycket roligt i dag den bruttan, bla så hade Max rensat ut en del gamla leksaker som låg i en påse. "Det är bara pojksaker i den påsen men om det är något du vill ha så får du ta det" sa jag. "Jag gillar pojkleksaker" sa hon, tittade ner i påsen och utbrast: "Fett coolt!" som för att ge eftertryck åt sitt påstående! Fniss...

Larsson sa...

Ha ha ha, det här skulle Huliganens husse läsa!

Och ställd inför faktum att hundar visst pratar, tom i telefon!, så borde väl även han vika sig. För VAD har han att sätta emot inför en 5-årings sakkunskap??

Ungar...det är nåt speciellt med de :)

Jea sa...

Fniss, jo jag tänkte på det och har självklart varit och kommenterat det på Huligan bloggen. ;)

Irene sa...

Så sött par!

Håller med - nu måste maken snart inse att han har FEL!! Fett coolt fel, så det så!

Jea sa...

precis! ;)

www.dietdog.se/dogblogg sa...

Men jädrar vad snygg han är, Kungen!