söndag 10 januari 2010

Matten är lite FÖR kaxig...

Igår hade lillhussen kompisar här. Ymer Ysterkvist videos visades förståss. Lillhussen som förstår hur mycket jobb det är bakom att lära en hund alla trix som Ymer kan, sa till matten:
"Inte skulle det gå att lära Dino allt det där?!"

Då hoppade det grodor ur munnen på matten som inte ville dra ned Dinos kändisstatus framför kompisarna (som är imponerade över de små saker som Dino kan som tex "give me five", snurra, rulla, Yla på komando osv.) svarade: "Självklart skulle det gå, ge mig bara lite tid!"

Hum... det var nog lite korkat sagt av matten... Man ska inte vara så styv i korken om man inte har belägg för det, så hon kommer nog få krypa till korset och erkänna att hon varken har tiden eller tålamodet att lära in allt detta...

4 kommentarer:

Uljas sa...

Ja det blir upp till bevis då kungen !!

Jens Isaksson sa...

Hahaha, skrattande stolen osv, så dum är inte ens vår matte... men öva, öva, öva, öva, öva, öva, öva, öva, öva, öva, öva och sedan öva lite till så ska du nog se att det nästan går...

Larsson sa...

Ok, tiden är ju en sak men tålamodet, det kan man öva upp! Sen behöver man bara en klicker, onödigt gott godis och en glad & ivrig hund... VOILA!! :)

Så det där med "korskrypning" kan du glömma. Såvida du inte lär hunden det, vill säga ;)

charlie & ennio sa...

Nu väntar vi med spänning på att få se alla Dinos trick ;)
Med klicker och korv kan man komma långt ;)