onsdag 24 februari 2010

Mantra

Igår gick jag och upprepade mantrat "det är vitt och vackert" och "tänk vad roligt att vi har snö i år" medan jag flyttade iväg all snö sambon just skottat ned från taken.
"Och VAD BRA att det finns snö till barnen nu när det är sportlov!"

Vad barnen gjorde?

De satt inne och spelade dataspel...

6 kommentarer:

Irene sa...

Jamen precis! Hur många barn ser man ute i backarna? Det där med "det är i alla fall roligt för barnen", det bara fnyser jag åt. Dagens barn vill inte leka med tallkottar ute i snön, de är mer sofistikerade än så.

Anonym sa...

Det kan funka! Jag mantarar också mig för att slippa banta, "Jag är inte tjock, jag är smal som en gravid* och det funkar.....sådär. Men det gäller ju att vara positiv *skrattar*

Jens Isaksson sa...

Har du ingen power hemma? Dra ut huvdsäkringen, tvinga ut pissmyrorna att leka och ha sååå kul i den underbara snön!!!

Själv mässar jag mitt "det ska bli så roligt att åka skidor i tre mil, fastän jag även detta år är otränad och utan teknik, det ska bli så kul!"

Irene: Tro det om du vill, men scrolla ner till maj 2009 i Dinos blogg och se att dagens barn fortfarande leker och har kul med kottar...

jeanette sa...

worspredd: "jag är smal som en gravid" - jag tror att jag skrattar ihjäl mig!!!

Irene: Du bara måste titta på kottefilmerna!!!

Ulrika: Jag vet inte riktigt om Lelle är "dagens barn", men ok Hanna skrattade åt honom iallfall.
Det där med skidåkningen... Alltså dt är ingen som tvingar dig! Ta in på hotell och drick ett par öl eller två, men skit i skidåkningen!!!

Syster-Yster sa...

Det är nog så att dagens barn har lite mer att välja på kanske... Jag tycker att det är härligt med den vita snön. Tänk så ljust det är! Men visst börjar det väl räcka med både snön och kylan...men jag klagar inte! (ännu...)

jeanette sa...

Men syrran, om jag hade en traktor som jag kunde skotta med skulle jag också tycka att det var ok.
Tills för bara någon vecka sedan var jag också en av de possitiva som gick och sa att det var vitt och vackert.
Dessutom har jag ingenstans att gå promenader längre, i början av vintern trampade jag tappert uppnya stigar, men eftre helgen går det helt enkelt inte. Nä just nu längtar jag efter att bo i lägenhet så kan man bara morsa lite på gårdskarl när man tar sin hund och tar en prommenade på plogade gångvägar. :)