söndag 21 februari 2010

sammanfattning av helgen...

Denna helg har jag skottat snö.
Sedan har jag skottat snö.
sedan har jag skottat snö igen.
sedan har jag skottat snö ännu en gång.
En gång till.
Och igen.
Och sist men inte minst en sista gång...

8 kommentarer:

Irene sa...

om du nu hade kunnat byta ut "skotta snö" mot "äta choklad" - tänk så oändligt mycket roligare och trevligare det hade låtit!

Jea sa...

Ja, tänk så rätt du har... Nästa helg tänker jag göra så! :)

Bitte sa...

Man kan också använda sig av den taktik vår husse har: "Skotta? Hur menar du då? Och sen väntar han tills drivorna är absolut packade och omöjliga att ge sig på och då får man ringa till grannbonden som kommer med traktor och skottar ut oss. Vi har lagt en smärre förmögenhet på framskottning i vinter. Det blir mycket choklad det.

Anonym sa...

Jasså?! Du har haft det roligt du, själv har jag skottat snö. Ja förutom i lördags, då skottade jag snö =O)

Ulrika sa...

Är du verkligen så säker på att du har skottat en sista gång... Det är inte jag förutom att ni har taket kvar så kollade jag på yr.no och där fanns den glada nyheten att det visst ska komma lite mer härlig snö på fredag, lagomt till helgen!

jeanette sa...

Nja för helgen hade jag skottat en sista gång... Men nu har hussen skottat av "lite" från taken... Mitt jobb var sedan att flytta snön bort från husväggen så att allt inte smälter in i huset när våren kommer.... Suck, jag behöver inget styrketäningspass idag inte....

Lotti sa...

Smälta in i huset??? Kan den det? Snön?

jeanette sa...

Hehe, de beror på vad huset har för grund... Snön kan smälta in i grundet eller källaren. Har du hus som står på platta är det ingen fara. :)